ONLINE MARKEDSFØRING

En god webtekst er kendetegnet ved at give dine brugere eller kunder den information, de leder efter. Dine tekster skal være fængende, informative og søgbare, så de dukker op i dine kunders søgninger.

Det er afgørende, at dine kunder nemt kan finde dig, og det er afgørende, at dine kunder nemt kan finde de oplysninger, de leder efter. Det skaber oplevelsen af god kundeservice.

Der er forskellige greb i værktøjskassen, som du kan bruge, hvis du skal blive mere synlig online.

 

SEO 

SEO eller søgemaskineoptimering handler om at gøre dine produkter og services søgbare på Google, Bing, Amazon etc.

Optimering af din hjemmeside og dets indhold til søgemaskiner er både en teknisk opsætning af hjemmesiden og dens elementer, men den synlige tekst er mindst lige så vigtig. Søgemaskiner prioriterer hjemmesider, der har relevant og velskrevet indhold, hvor besøgende bruger lang tid på at læse og klikke sig videre rundt.

Engagerende og informerende indhold er den bedste vej til at blive fundet af søgemaskiner.

 

Blog-indlæg

Du kan skabe engagerende indhold og content marketing ved at skrive gode blogindlæg, hvor dine kunder eller læsere føler, at de får foræret noget viden eller noget interessant indhold. Det får dem til at tilbringe mere tid på din hjemmeside. Blog-indlæg, som er relevante og interessante for din målgruppe, forbedrer din placering i din målgruppes søgeresultater.

 

Produktfeed

Flere og flere shopper online på Amazon, Google Shopping og Facebook Marketplace. Succesfuld eCommerce kræver et godt produktfeed, hvor al data er strømlinet.

Hvis du fx har mange produkter, der bliver afvist i dit produktfeed, så kan det være fordi, du mangler mikrodata på dine produkter, og dermed ikke besvarer kundens spørgsmål til produktet.

Det kan godt betale sig, at du får styr på dine mikrodata, da det er den slags informationer, der konverterer interesse til et salg. Gode mikrodata i dit produktfeed er det teknisk usynlige arbejde, der tydeligt kan ses på din konverteringsrate og bundlinje.

 

Betalt markedsføring

AdWords, Social Media-annoncering og Google Shopping er måder at gøre dine produkter og services synlige for dine kunder. Her kan du målrette dine målgrupper, så du får det meste ud af dine annoncekroner.

 

Teksthåndværkeren tilbyder

  • SEO-tekster
  • Blog-indlæg
  • Mikrodata-tekster
  • Annonce-tekster
  • Produktbeskrivelser
  • Optimering af skjulte SEO-redskaber

 

Finder du, hvad du leder efter? 

Eller ved du ikke helt, hvad du leder efter? Du er altid velkommen til at kontakte mig med et spørgsmål eller en beskrivelse af din opgave, for at høre om det er noget, jeg kan hjælpe dig med.